F2 Hut

Laatste nieuws
Mon 04 Jun
Toernooi Nw. Roden, 2 juni

Het toernooi in Nieuw Roden begon met een moeizame wedstrijd tegen FC Assen, die wij met 2-1 verlore...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Verslag 26 mei

Sat 26 May, 17:39

Vandaag moesten we tegen Boerakker F1. Helaas hadden we een paar vakantiegangers en een zware blessure van Maurice. Maurice van harte beterschap. Met hulp van Sven, Dirk en Stef, begonnen we aan de wedstijd. Het liep als een trein en al gauw vielen de doelpunten in het net van de tegenstander. In de rust was de stand 4-0. In de tweede helft hadden we nog genoeg energie over en onze verdeging, die inmiddels in de voorhoede stond wist er 13- 1 van te maken. Super afsluiting van de competitie. Volgende week een toernooi in Nw Roden. Gert Jan Theuwissen is dan jullie leider om dat Arthur en ik er niet zijn. Heel veel succes.